Redactie - 31 juli 2013

Sophos staat wederom in Gartner’s Magic Quadrant voor Unified Threat Management


Sophos staat wederom in het ‘leidersvak’ in het Magic Quadrant voor Unified Threat Management dat onderzoeksbureau Gartner jaarlijks samenstelt. Het quadrant is gebaseerd op de volledigheid van de visie van een bedrijf en het vermogen om die visie uit te voeren.

Sophos is het enige IT-beveiligingsbedrijf dat als ‘leider’ wordt gedefinieerd op drie security-gebieden: Unified Threat Management, Mobile Data Protection en Endpoint Protection Platforms. Deze erkenning volgt op recente berichten over de groei van Sophos’ UTM. Voor het derde opeenvolgende jaar wist Sophos met UTM 30 procent groei te realiseren, waardoor deze divisie nu goed is voor meer dan 100 miljoen dollar omzet. Daarnaast groeide het aantal UTM-partners wereldwijd met 23 procent.

“We blijven innoveren met eenvoudige, maar krachtige oplossingen voor complexe beveiligingsuitdagingen”, zegt Pieter Lacroix, managing director van Sophos BeNeLux. “Een strijdlustige marktbenadering, gecombineerd met onze niet-aflatende focus op de bovenkant van de MKB-markt, zorgt ervoor dat we de komende maanden en jaren nog meer succes zullen boeken.”


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!