Redactie - 04 augustus 2014

Bedrijven verwachten komende twee jaar vijftig procent meer IT-uitgaven aan mobiliteit


Bedrijven verwachten komende twee jaar vijftig procent meer IT-uitgaven aan mobiliteit – toch blijven beveiliging en integratie belangrijkste uitdagingen zo blijkt uit onderzoek van CIO Strategic Marketing Services en Triangle Publishing Service in opdracht van Oracle.

De snelle opkomst van mobiele devices die verbonden zijn met bedrijfssystemen is met geen enkele andere recente technologie te vergelijken. Bedrijven hebben te maken met twee uitdagingen op het gebied van mobiliteit. Ze moeten enerzijds interne betrokkenen van dienst zijn om productiviteit te verhogen en anderzijds externe klanten bedienen om de customer engagement te vergroten. Daardoor hebben ze moeite het hoge tempo van mobiele-applicatieontwikkeling bij te houden. Maar zelfs nu mobiele ontwikkeling verankerd is in het bedrijf, blijven doelen en uitdagingen snel veranderen.

CIO Strategic Marketing Services en Triangle Publishing Services voerden wereldwijd een onderzoek uit, gesponsord door Oracle. Daaruit blijkt dat bedrijven zich niet alleen nu inzetten voor mobiliteit, maar dat de snelheid van ontwikkeling, implementatie en uitgaven voor ondersteuning van mobiele applicaties en devices waarschijnlijk enorm toeneemt in de komende twee jaar. Daarnaast toont het onderzoek aan dat IT-managers zich steeds meer zorgen maken over mobiele beveiliging en integratie met back-endsystemen.

Lees meer over het onderzoek: "The Connected Enterprise: Keeping Pace with Mobile Development.”

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!