Redactie - 09 augustus 2012

Drukkerij van den Herik kiest voor Konica Minolta


Onlangs heeft drukkerij van den Herik gekozen voor de bizhub PRO 951 van Konica Minolta. Door de snelle groei van het bedrijf was een uitbreiding van de capaciteit noodzakelijk. Na een zorgvuldige selectieprocedure koos drukkerij van den Herik voor twee nieuwe productieprinters. De keuze voor de bizhub PRO 951 is gemaakt vanwege de productiemogelijkheden van grote volumes en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De systemen zijn geïnstalleerd op de hoofdvestiging in ’s-Gravendeel en in de vestiging in Oosterhout.

De bizhub PRO 951 is een zwart-witprinter die print en scant met een snelheid van 95 A4-pagina’s per minuut en 55-A3 pagina’s per minuut. De afdrukresolutie is 1200 x 1200 dpi, wat zorgt voor een hoge beeldkwaliteit. Ook biedt het systeem een brede keuze uit afwerkmogelijkheden, zoals een auto-ring binder.

“De heldere beeldkwaliteit was doorslaggevend voor onze keuze voor de bizhub PRO 951”, zegt Daniëlla Dijke-van den Herik, DTP-er en projectleider bij drukkerij van den Herik. “De krachtige machine, gecombineerd met de veelzijdige papiermogelijkheden, zorgt ervoor dat we efficiënter kunnen werken. We zijn nu nog beter in staat om te voldoen aan de vraag uit de markt en om piekvolumes aan te kunnen.” Koen Dijke, vestigingsmanager Oosterhout bij drukkerij van den Herik, vult aan: “Snelheid en kwaliteit is waar de klant om vraagt. Met alle afwerkopties en mogelijkheden blijft de machine ontzettend snel. Hiermee is de doorloop van de orders aanzienlijk verhoogd.”

“Beide systemen worden naar volle tevredenheid ingezet”, aldus Gerard van den Herik, directeur van drukkerij van den Herik. “Konica Minolta heeft een topprestatie geleverd. Vanaf het moment dat we voor hen kozen konden we binnen 10 werkdagen print- en kopieerwerk van deze systemen afleveren.”

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!