Redactie - 31 juli 2012

Detron vernieuwt ICT bij Brakel Atmos


Brakel Atmos, leverancier van brandveilige leefomgevingen, kiest voor Detron ICT Solutions voor de vernieuwing en de virtualisatie van de ICT-omgeving. Zodra het project afgerond is wordt ook het ICT-beheer aan Detron uitbesteed.

Voor de ondersteuning van haar bedrijfsprocessen beschikt Brakel Atmos over een eigen ICT-infrastructuur en ICT-personeel. De eisen die worden gesteld door zowel de gebruikers als de bedrijfsprocessen worden steeds hoger. Daarnaast wordt het beheren van de eigen ICT-omgeving steeds complexer en vereist dit de benodigde kennis. Brakel Atmos heeft Detron gevraagd om zowel de infrastructuur als het beheer opnieuw in te richten. 

Detron heeft een ontwerp gemaakt op basis van de uitgangspunten en visie van Brakel Atmos om de nieuwe ICT-omgeving te realiseren. Na de projectmatige aanpak voor de vernieuwing wordt de nieuwe infrastructuur geïmplementeerd en in beheer genomen door Detron. Marco Lesmeister (foto), Directeur bij Detron ICT consultancy vertelt: "Brakel Atmos is een organisatie met 300 gebruikers en heeft meerdere locaties in Nederland waar daglicht, ventilatie en (brand)veiligheid voorop staan. ICT moet tegen lage kosten het bedrijfsproces ondersteunen. Op basis van die uitgangspunten hebben we een project aangeboden waarin gefaseerd de ICT gemoderniseerd wordt."

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!