IntraLinks krijgt beheerdeal bij British American Tobacco
30-08-2012
Deel dit artikel:

IntraLinks krijgt beheerdeal bij British American Tobacco


IntraLinks, leverancier van oplossingen voor veilig beheer van content, uitwisseling van bedrijfskritische informatie heeft een deal gesloten met tabaksleverancier British American Tobacco (BAT).

BAT zet IntraLinks Connect in voor het beheer en de uitwisseling van data tussen verschillende organisaties en locaties, ten behoeve van een wereldwijd engineering project.

Een van de zakelijke doelstellingen van BAT is om zijn productinnovaties sneller naar de markt te brengen. Daarvoor is een 'single source of the truth' een vereiste. Geconfronteerd met de uitdaging om een dergelijke dienst aan partners te leveren, deed de ICT-organisatie van BAT een beroep op IntraLinks.

IntraLinks Connect is een zakelijke oplossing die werknemers in staat stelt om gegevens veilig uit te wisselen en samen te werken met collega’s en partners buiten de firewall. De oplossing zorgt daarbij dat aan alle eisen wordt voldaan met betrekking tot de interne controle, beveiliging en compliance. Hierdoor kunnen alle betrokkenen sneller hun werk doen zonder dat er wordt afgedaan aan de beveiliging, zo beweert IntraLinks.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer