Redactie - 19 september 2012

Intertaste kiest voor SAP Netweaver cloud van HAI*QPM


Intertaste, een Europese leverancier op het gebied van productie van soepen, sauzen, kruiden en specerijen, is gestart met de implementatie van HAI*QPM. Intertaste maakt gebruik van HAI*QPM via de “Cloud” vanuit het HAI*QPM datacentrum bij Fujitsu. 

HAI*QPM is een cloud applicatie, ontwikkeld op het SAP Netweaver platform en past daarmee in de corporate strategie van Intertaste voor SAP software. Intertaste maakt gebruik van het HAI*QPM datacentrum van Fujitsu, waar de cloud-applicatie beheerd wordt voor de HAI*QPM eindgebruikers. Het grote voordeel hiervan is dat Intertaste zelf de software niet hoeft te installeren en beheren en geen server hoeft aan te schaffen. Ook beschikt Intertaste hiermee altijd over de laatste versie van de software. Wanneer Intertaste in de toekomst ook haar andere fabrieken wil voorzien van HAI*QPM, dan is dit in het datacentrum snel geregeld, aldus de dienstverlener.

In het HAI*QPM datacentrum werd speciaal voor Intertaste in korte tijd een volledig werkende pilot gerealiseerd. Zo kon Intertaste een goed begrip krijgen hoe snel en eenvoudig HAI*QPM kan worden geïmplementeerd en beheerd. “Doorslaggevend waren daarna de rapportages en analyses die direct beschikbaar zijn zodra het systeem met data is gevoed“, aldus Dirk van Loon, die als extern projectleider het project bij Intertaste begeleidt.
    

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!