Jitscale beheert polis- en schadeapplicatie van ARAG Rechtsbijstand
25-09-2012
Deel dit artikel:

Jitscale beheert polis- en schadeapplicatie van ARAG Rechtsbijstand


ARAG, een juridische dienstverlener, brengt het fulltime beheer van haar Quinity Insurance Solution (QIS)-applicatie de komende jaren onder bij Jitscale, een internationale outsourcingspartner voor bedrijfskritische IT-platformen.

QIS is een geïntegreerde, webbased polis- en schadeadministratie voor verzekeringsmaatschappijen, volmachten en tussenpersonen. Voor het beheer van de nieuwe versie van zijn QIS-applicatie heeft ARAG eind 2011 een Request for Proposal uitgeschreven. Daarbij kwam Jitscale als meeste geschikte partner uit de bus, mede dankzij de gunstige SLA en de ervaring die het bedrijf uit Nieuwegein de afgelopen jaren heeft opgedaan met het beheren van QIS-applicaties voor andere partijen. Zo was Jitscale de afgelopen twee jaar bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de uitrol van een QIS-beheerplatform voor zowel London Verzekeringen als Unigarant Verzekeringen.

Voor ARAG beheert Jitscale de gehele keten waarmee haar engineers niet alleen verantwoordelijk zijn voor het infrastructureel en technisch applicatiebeheer, maar ook voor het goede functioneren van de applicaties. Naast QIS-applicaties beheert Jitscale voor meerdere klanten vergelijkbare premieberekeningtools en andere bedrijfskritische, geautomatiseerde bedrijfsprocessen van vergelijkbare of grotere omvang.

De QIS-applicatie van ARAG draait op een door Jitscale ontworpen en ingerichte, volledig redundante, fysieke infrastructuur waarop een veelvoud aan virtuele machines draait. Het platform biedt ARAG geavanceerde preproductie-, productie-, test-, management- en backup-omgevingen. De applicatie telt momenteel meer dan 600 gebruikers, en middels een extranet-opzet hebben nog eens 2500 potentiële intermediairs toegang tot het platform.

Door: Witold Kepinski
   

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer