Redactie - 12 oktober 2012

Document Exchange levert oplossing voor backofficeproces ANVR


Op initiatief van ANVR is in samenwerking met leverancier Document Exchange het backofficeproces van boekingen|reserveringen|bevestiging|mutaties in de boeking, reservering en bevestiging van mutaties inclusief gelieerde correspondentie mede op basis van social media technologie (online interactie tussen betrokken partijen) volledig gedigitaliseerd in MYANVR. Dit binnen de driehoeksverhouding Reisagent - Touroperator - Transporteur (bijv. airliner) of bestemmingslocatie.

Het betekent volgens ANVR een optimalisatie in efficiency qua tijd, in aantallen mensen ingezet in dit proces, in de kans op fouten binnen dit proces en efficiente besteding van beschikbare investeringsgelden. Last but not least een papierreductie per transactie (MVO-component wordt immers steeds belangrijker).

Pilot 2e Fase  
In de tweede fase die binnenkort wordt gestart door middel van een pilot zullen naast de boeking/reservering ook de reisbescheiden van de bestemmingslocatie alsmede vouchers van geboekte excursies digitaal worden verstuurd.

Document Exchange is gevestigd in Hilversum. De oprichters zijn Frans van Belle en Hans Zwart, voorheen CIO van KPMG.

  

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!