Redactie - 22 november 2012

Ministerie van Veiligheid en Justitie gunt aanbesteding aan ASP4all en SecureLink


Managed Hosting specialist ASP4all en Network en Security Integrator SecureLink zijn de winnaar van een aanbesteding voor het ontwikkelen en beheren van een nieuwe infrastructuur voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie. ASP4all krijgt het contract gegund voor vier jaar, met een optie van verlenging voor nog eens vijf jaar.

Wasstraat
Speciaal voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie ontwikkelde ASP4all – samen met partner SecureLink – een beveiligingsinfrastructuur die het Ministerie in staat stelt het beveiligingsbeleid optimaal in te richten. Met deze aanpak worden alle interne en externe verkeersstromen via een geavanceerde ‘wasstraat’ gefilterd. In tegenstelling tot de traditionele ‘firewall’-aanpak, wordt met deze oplossing al het netwerkverkeer geïnspecteerd tot op het niveau van de applicatie.

Doordat de ketenprocessen van het Ministerie de afgelopen jaren met partners en andere overheden zijn uitgebreid en het mobiele werken een sterke vlucht neemt, is daarmee de beschikbaarheid van een optimaal beveiligd netwerk noodzakelijk, aldus het Ministerie.

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!