Redactie - 06 december 2012

Nederlandse Energie Maatschappij kiest voor HP 3PAR StoreServ P7000


De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) kiest voor HP 3PAR StoreServ 7000 Storage. Deze wordt gecombineerd met VMware vSphere 5.1 en Microsoft SQL Server, waarin data staat van applicaties die onder andere door het call center wordt gebruikt. Er wordt gebruik gemaakt van een HP MSA 2000 backup oplossing en Brocade storge switches.

Het hoofddoel van NLE is de complexiteit binnen de energievoorziening te verlagen door het proces transparant en begrijpelijk te maken voor onze klanten en kosten laag te houden, aldus Daan van Dulst, Directeur Operations, NLE. “De nieuwe HP 3PAR StoreServ P7000 zal onze behoefte aan opslagcapaciteit halveren, zonder dat de prestaties afnemen. Dit dankzij de autonome lagen en dunne hardware technologieën. Hierdoor kunnen wij direct inspelen op nieuwe behoeften en onze applicaties sneller implementeren.”

Met het quad-controller design handhaaft de HP 3PAR StoreServ p7000 NLE’s serviceniveaus en data-integriteit.. “Doordat de energiesector verandert, moeten aanbieders als NLE de datakwaliteit verbeteren en het industrieproces transparanter maken”, zo meldt Jeffrey Raskeyn, Channel Manager Enterprise Group HP Nederland. “Door de steeds complexere patronen van vraag en aanbod is het belangrijk dat organisaties alert blijven voor de nieuwe IT innovaties zoals HP 3PAR StoreServ Storage.”

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!