Alle escrow zaken van GouwIT naar Escrow4all
11-12-2012
Deel dit artikel:

Alle escrow zaken van GouwIT naar Escrow4all


GouwIT, ontwikkelaar van software voor Belastingen, Basisregistraties en Datadistributie voor o.m. gemeenten, gemeentelijke samenwerkingsverbanden en waterschappen, heeft al haar escrow zaken bij Escrow4all onder gebracht.

Een escrow regeling is een collectieve verzekering voor IT-gebruikers tegen het wegvallen van hun softwareleverancier. Bij deconfiture van de leverancier hebben klanten de mogelijkheid hun gebruiksrecht op de broncode uit te oefenen. Hiermee kunnen onderhoud en noodzakelijke aanpassingen op de software alsnog plaatsvinden.

Adrie van Zundert, Commercieel Directeur van GouwIT: “Na 10 jaar wilden wij onze escrow regelingen stroomlijnen. Een belangrijk aspect was om de escrow account informatie transparant te maken voor onze klanten. Escrow4all biedt niet alleen infrastructuur hiervoor maar ook verificatie oplossingen.“Herman Kui, Commercieel Directeur van Escrow4all: “Wij zijn erg content met GouwIT als nieuwe klant mede omdat local government een belangrijk marktsegment voor ons is. Met de toevoeging van de deelnemende klanten van GouwIT, maken zo’n 250 Nederlandse gemeenten - ruim 60% van het totaal - gebruik van de escrow diensten van Escrow4all. Zo begrijpen wij de escrow behoeften van gemeenten steeds beter en dat vertalen wij naar onze oplossingen.”


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software