Nutreco selecteert Unisys voor beheerde support van eindgebruikers en data centers
13-12-2012

Nutreco selecteert Unisys voor beheerde support van eindgebruikers en data centers


Unisys voorziet Nutreco wereldwijd van diensten voor eindgebruikers en IT-ondersteuningsdiensten voor zijn datacenters. Nutreco levert onder andere diervoeding en visvoer.

Unisys gaat aan Nutreco een single-point-of-contact (SPOC) servicedesk leveren voor ondersteuning bij het oplossen van IT-problemen van eindgebruikers. De ondersteuning vindt zowel ter plaatse, online, telefonisch als met zelfhulpmiddelen plaats. Vier van Unisys’ internationaal opererende servicecenters, in Budapest, Bogota, Sao Paulo en Shanghai, leveren deze uniforme ondersteuning.

Unisys levert 6.000 medewerkers van Nutreco ondersteuning bij het oplossen van IT-problemen van eindgebruikers. De Unisys-dienst biedt ondersteuning in veertien talen: Tsjechisch, Engels, Frans, Duits, Indonesisch, Italiaans, Japans, Mandarijn, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Vietnamees.

Tevens zal Unisys het bedrijf voorzien in IT-ondersteuning ter plaatse op meer dan 180 locaties in 29 landen¹en managed data centre en disaster recovery services leveren voor meer dan 900 servers, gestationeerd in Unisys-faciliteiten in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en bij Nutreco vestigingen wereldwijd.

Door: Witold Kepinski  

   

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer