Redactie - 08 januari 2013

Logic Vision levert Microsoft Dynamics NAV aan Food Technology Noord-Oost Nederland (FTNON)


Onlangs tekende Food Technology Noord-Oost Nederland (FTNON) uit Almelo de opdracht voor de levering en implementatie van Microsoft Dynamics NAV door Logic Vision B.V. uit Hardinxveld-Giessendam. FTNON ontwikkelt en produceert  machines voor de voedingsmiddelenindustrie, wereldwijd. Denk hierbij aan de sectoren voor verse en verwerkte groenten en fruit, aardappelen , champignons, kant-en-klaar maaltijden en Pet Food.

De keuze is gevallen op Microsoft Dynamics NAV en Logic Vision, vanwege de door Logic Vision geboden oplossing voor projectmatig producerende ondernemingen zoals FTNON. De branchekennis  van Logic Vision is doorslaggevend geweest. De mate waarin  de projectenmodule  (kernproces FTNON)  geïntegreerd is met de beschikbare functionaliteit voor de overige processen zoals productie/ logistiek maar ook verkoop/CRM en financieel  was ook zeker doorslaggevend in het keuzetraject.

Met de keuze  voor deze oplossing moet er een einde komen aan de eilandautomatisering.Het inzicht in de projecten moet verbeteren zodat er beter gestuurd kan worden op de opbrengsten van deze projecten. FTNON gaat werken met 26 current users in de nieuwe omgeving en deze zal ingericht zijn op groei.

Door: Witold Kepinski  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!