CIO Rabobank selecteert Cognizant voor levering applicatie diensten
16-01-2013
Deel dit artikel:

CIO Rabobank selecteert Cognizant voor levering applicatie diensten


Cognizant, dienstverlener in IT, consultancy en business process outsourcing services, is door Rabobank gekozen voor het leveren van een breed portfolio aan applicatiediensten om de operationele efficiëntie en productiviteit te verbeteren. De samenwerkingsovereenkomst breidt de relatie tussen Cognizant en Rabobank Groep verder uit.

Gedurende de vijfjarige samenwerking draagt Cognizant zorg voor applicatieontwikkeling en het onderhoud en testen van Rabobank applicaties. Dit wordt gedaan met de inzet van Cognizant's consultancy diensten en expertise in de financiële industrie. Cognizant combineert zijn kennis en 'best practises' met een team van Nederlandse professionals dat kennis heeft van de lokale markt. Het doel is om Rabobank te ondersteunen in het verlagen van de total cost of ownership en een hoge kwaliteit en consistentie te garanderen voor het applicatieportfolio. Cognizant helpt Rabobank tevens bij het optimaliseren van strategische IT-investeringen om zo de efficiëntie te vergroten en bedrijfsdoelen te realiseren.

 "Voor Rabobank is het van groot belang om continu invulling te geven aan de verwachting van onze klanten en zichtbaar waarde toe te voegen. Daarnaast is het doel om de bedrijfscontinuïteit te garanderen, kostenefficiëntie te stimuleren en bedrijfsproductiviteit te vergroten", zegt René Steenvoorden (foto), Chief Information Officer bij Rabobank. "Cognizant's expertise zal onze mogelijkheden om in te spelen op de veranderende technologie en bedrijfsbehoeften verder versterken, voor de korte en lange termijn."

Door: Witold Kepinski 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer