Redactie - 28 januari 2013

Florence Zorg kiest voor RES Automation Manager


RES Software, specialist in werkplek virtualisatie, kondigt aan dat Florence Zorg RES Automation Manager heeft geïmplementeerd. RES Automation Manager rolt alle applicaties binnen de Citrix omgeving van Florence Zorg automatisch uit op de 2.000 thin clients van de medewerkers.

Florence Zorg heeft voor RES Automation Manager gekozen vanwege de lage investerings- en onderhoudskosten en de beperkte kennis die nodig is voor de bediening van de oplossing.

Florence Zorg biedt zorg en advies zowel thuis, in woonzorgcentra en verpleeghuizen als bij consultatiebureaus voor alle inwoners van Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. RES Automation Manager vervangt de oude oplossing van Florence Zorg waar veel specialistische kennis voor nodig was en waar de zorginstelling een extra FTE aan had moeten nemen om deze naar behoren te laten functioneren, zo meldt Florence Zorg. 
 
RES Automation Manager maakt het mogelijk om veranderingen in een Microsoft Windows-omgeving gecontroleerd, vanaf een centrale console door te voeren. De steeds terugkomende taken worden geautomatiseerd. Daarbij wordt rekening gehouden met afhankelijkheden (waarmee de impact van wijzigingen en onderhoud beter gecontroleerd kan worden). Uniek is de mogelijkheid om taken (jobs) gecombineerd uit te voeren waarbij de uitkomst van een taak invloed heeft op het vervolg.
 
Tijdens de implementatie van RES Automation Manager heeft Florence Zorg ook RES Workspace Manager uitgerold. Florence Zorg werkte voor een deel van de organisatie al met RES PowerFuse (nu RES Workspace Manager) maar heeft met de uitrol van RES Workspace Manager nu ook een volledig centraal beheerde  user workspace.

Door: Witold Kepinski 


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!