Yenlo wint deel aanbesteding Ministerie van Infrastructuur & Milieu
30-01-2013
Deel dit artikel:

Yenlo wint deel aanbesteding Ministerie van Infrastructuur & Milieu


Yenlo, de Nederlandse ICT-dienstverlener met focus op middleware ten behoeve van ketenintegratie en business process management, zal de komende 4 jaar op 15 expertisegebieden ICT-diensten leveren aan het Ministerie van Infrastructuur & Milieu.

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft een aanbesteding uitgeschreven voor de ICT-dienstverlening die niet door het ministerie, het Shared Services Centrum-ICT of een gemeenschappelijke diensverlener vanuit het Directoraat-Generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk geleverd wordt.

Yenlo heeft op 15 expertisegebieden binnen Perceel 2 ingeschreven en gewonnen. Concreet houdt dit in dat Yenlo vanaf 1 januari 2013 gedurende 4 jaar ICT-diensten aan het Ministerie levert. Deze dienstverlening bestaat aan de ene kant uit software development en aan de andere kant uit managed services. Het Ministerie belegt hiermee de totstandkoming van de ICT-strategie, de analyse van de bestaande processen en de realisatie van een nieuwe geïntegreerde ICT-architectuur bij de professionals van Yenlo.

Ruben van der Zwan (foto), CEO en medeoprichter van Yenlo: “Het winnen van deze aanbesteding toont aan dat het Ministerie de meerwaarde die wij met onze managed services en software development leveren, onderkent. Wij creëren de componenten die ervoor zorgen dat het Ministerie de gewenste wendbaarheid en focus op haar eigen dienstverlening tot haar beschikking krijgt. Met onze managed services maken wij de ICT-omgeving beheersbaar en 7x24 beschikbaar voor het Ministerie.”

   

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer