Redactie - 10 februari 2013

Platform161 kiest voor Akamai Sola Media Solutions


Platform161, een onafhankelijke technologieaanbieder van inkoopplatforms voor digitale media, heeft gekozen voor Akamai Sola Media Solutions om zijn klanten complexe ‘targeting’ mogelijkheden te bieden, geïntegreerd met functionaliteit voor real-time biedingen en gegevensbeheer.

Met het geavanceerde Platform161 inkoopplatform voor digitale media kunnen klanten op prestaties gebaseerde campagnes draaien. Het platform is gekoppeld aan advertentie-exchanges en Sell Side Platforms (SSP’s), zodat mediabureaus, adverteerders en uitgevers overkoepelende inkopen kunnen doen op basis van vooraf ingestelde metingen. Tot de klanten van Platform161 behoren organisaties zoals de Telegraaf Media Groep, Storm MC en ClickDistrict.

Akamai’s Sola Media platform is een verzameling van cloudgebaseerde oplossingen voor online workflows, opslag en aflevering van media. Hiertoe behoren onder meer het optimaliseren van content streaming en controle over de kwaliteit van advertenties. Deze worden bijvoorbeeld automatisch aangepast aan het device van de degene die de advertentie bekijkt aldus Hans Nipshagen (foto), Regional Manager van Akamai. “Akamai’s Sola Media Solutions zorgen ervoor dat het publiek van de klanten van Platform161 een constante beleving ondervinden.”

Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!