Redactie - 11 februari 2013

Motiv continueert ICT-beveiliging Westerscheldetunnel


IT-security specialist Motiv uit IJsselstein is ook de komende jaren verantwoordelijk voor de implementatie, het beheer en het onderhoud van de infrastructuurbeveiliging bij de N.V. Westerscheldetunnel. Het lopende managed services-contract is hiervoor in januari 2013 met nog eens drie jaar verlengd.

Motiv is sinds oktober 2009 verantwoordelijk voor de infrastructuurbeveiliging bij de Westerscheldetunnel. Dan gaat het in grote lijnen om de implementatie en het beheer en onderhoud van de firewall, VPN-verbindingen, e-mailfiltering en de secure web proxy. Ook voert Motiv op periodieke basis securityscans uit zodat eventuele zwakheden die zijn ontstaan direct zijn aan te pakken.

Bastiaan Bakker (foto), Directeur Business Development bij Motiv: “Door de verlenging van de managed services-overeenkomst verzekert N.V. Westerscheldetunnel zich van continuering van een kwalitatief goede ICT-dienstverlening. Ook de komende drie jaar beschikt de Westerscheldetunnel over een solide en betrouwbare ICT-beveiliging tegen vooraf vastgestelde kosten.”

Door: Witold Kepinski 

   

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!