DataLogix levert HDS storage aan Bitlibre
21-02-2013

DataLogix levert HDS storage aan Bitlibre


DataLogix, leverancier van datamanagement oplossingen en –diensten heeft een nieuwe storage omgeving opgeleverd bij Bitlibre op basis van een redundant Hitachi Data Systems platform.

Bitlibre heeft ervoor gekozen de partnership met DataLogix aan te gaan om de algehele continuïteit van de infrastructuur te verbeteren.Naast het ontwikkelen van applicaties is Bitlibre is al meer dan tien jaar actief op gebied van stabiele, duurzame en veilige hosting oplossingen. De organisatie heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot preferred leverancier van de top Nederlandse financiële instellingen.

Oplossing op basis van Twin Datacenter architectuur
Met het ontwerp en inrichting van de Twin Data Center architectuur door DataLogix zijn bedrijf kritische applicaties in de managed hosting en private Cloud omgeving dubbel uitgevoerd. Middels een kruislingse synchrone replicatie tussen de Hitachi storage systemen zijn de storage omgevingen elkaars uitwijk en is er een complete uitwijkomgeving gerealiseerd. Daardoor is hoge beschikbaarheid onder alle omstandigheden gegarandeerd, aldus DataLogix.

Door: Witold Kepinski Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage