Redactie - 06 maart 2013

Atos doet IT-beheer GasTerra


GasTerra - een internationaal opererende handelsonderneming in aardgas - en Atos hebben hun overeenkomst voor de uitbesteding van IT-beheer met drie jaar verlengd.

Behalve voor het management van de volledige IT-infrastructuur is Atos verantwoordelijk voor het beheer van het intranet, de website en een specifiek deel van het, aan de gashandel gerelateerde, applicatielandschap van GasTerra.

Ook biedt Atos dienstverlening op het gebied van telefonie en de virtualisatie van de kantooromgeving, zowel van servers als opslagdata. 

Groningen
Atos tekent bovendien voortaan voor desktopvirtualisatie. Hiermee beschikt GasTerra over een ontwikkel- en acceptatieomgeving. Met de nieuwe overeenkomst geven beide partijen ook invulling aan hun doelstellingen op het gebied van duurzame ontwikkeling, dat een nog grotere prioriteit krijgt. GasTerra verhuist in maart naar een nieuw kantoor in Groningen. Deze verhuizing is onderdeel van zijn ambitie het energieverbruik in gebouwen terug te dringen en hiermee een accreditatie met Energielabel A+ te verwerven, aldus GasTerra.

Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!