Redactie - 07 maart 2013

Orsyp optimaliseert Dynamics AX omgeving van GEA Refrigeration Technologies


ORSYP, een specialist op het gebied van IT Operations Management (ITOM), kondigt aan dat GEA Refrigeration Technologies, een speler op het gebied van industriële koeling, de bestaande MS Dynamics AX omgeving heeft geoptimaliseerd door de inzet van ORSYP’s speciale workload automation integratie voor de MS Dynamics AX omgeving.

Doordat GEA Refrigeration Technologies de laatste jaren is uitgebreid en nu meer dan 50 locaties omvat, voldeed het handmatig controleren of financiële rapporten verzonden zijn in de aanzienlijke backend processing binnen MS Dynamics AX niet meer. Om het management de tijdige aanlevering van rapportages te garanderen, koos GEA Refrigeration Technologies na klantenbezoek en na een demonstratie voor ORSYP Dollar Universe. Van doorslaggevend belang was het adresseren van de problemen met de distributie van rapporten. Daarnaast speelden functionaliteit en stabiliteit een rol.

GEA Refrigeration Technologies heeft de implementatie van Dollar Universe zelf uitgevoerd. Naast het plannen van de kritische rapportage jobs, zijn bestandsoverdracht en interfaces tussen externe applicaties en MS Dynamics AX geautomatiseerd met Dollar Universe.



Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!