Orange Business Services levert voor 5 jaar Managed Microsoft Exchange aan SGS
05-04-2013
Deel dit artikel:

Orange Business Services levert voor 5 jaar Managed Microsoft Exchange aan SGS


SGS tekent een 5-jarige contractverlenging met Orange Business Services voor volledig beheerde cloud gebaseerde zakelijke berichtgevingsdiensten. Orange Business Services levert Managed Microsoft Exchange aan SGS via een single presence-enabled client, met onder andere e-mail, agenda, instant messaging en archiveringsdiensten.

SGS is een speler in inspectie, verificatie, testing en certificering. Het bedrijf heeft een hoofdkantoor in Zwitserland, is actief in Nederland en is klant van Orange Business Services sinds 2004.

Orange Business Services host en beheert SGS’ wereldwijde berichtgevingssysteem en verbindt meer dan 75.000 werknemers in een netwerk met mondiaal meer dan 1500 kantoren en laboratoria. De berichtgevingsdiensten kunnen veilig worden benaderd via het zakelijke SGS-netwerk, het internet en via elke e-mail client die door Exchange wordt ondersteund, inclusief mobiele apparaten. Ook wordt er maandelijks per actieve gebruiker betaald. Deze oplossing is onderdeel van Orange Business Services’ Managed UC-portfolio en zorgt ervoor dat de SGS-werknemers kunnen profiteren van verdergaande collaboratiemogelijkheden, aldus de twee bedrijven.

Door: Witold Kepinski  

   

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer