De Hartekamp Groep kiest voor de Managed Services van Compello
10-04-2013
Deel dit artikel:

De Hartekamp Groep kiest voor de Managed Services van Compello


Na een aanbestedingstraject voor het netwerk- en serverbeheer heeft de Hartekamp Groep gekozen voor de IT-dienstverlener Compello. Hiermee gaat de Hartekamp Groep voor een nauwe samenwerking met één vaste IT-partner.

Het raamcontract met Compello is afgesloten voor de komende jaren. De ICT-dienstverlener uit Zwolle, Utrecht en Enschede werd mede gekozen om haar aansprekende referenties binnen de zorg en om de goede prijs-kwaliteit verhouding.

Compello en de Hartekamp Groep zijn een Managed Services overeenkomst aangegaan, bestaande uit telefonische en remote ondersteuning van een modern ingeregelde servicedesk, 24x7 monitoring van de ICT-omgeving, proactief on-site beheer en een 24x7 escalatie dienst. “Het ‘ontzorgen’ van de Hartekamp Groep is de belangrijkste taak van onze medewerkers”, aldus Erwin Giesbers (foto), algemeen directeur van de Compello. “Het belang van probleemloos netwerk- en serverbeheer is natuurlijk evident, maar daarbij zijn we constant bezig onze kennis te actualiseren en in staat bewezen technologie effectief in te zetten. We lopen altijd iets voor de muziek uit, maar willen het korps nog wel horen!”

De Hartekamp Groep biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Dit doen ze in de regio Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Amstelland en Meerlanden. In totaal heeft De Hartekamp Groep 37 woonlocaties, 19 dagbestedingslocaties, 3 kinderdagverblijven en 4 dienstencentra. Met 1600 medewerkers en 500 vrijwilligers zet de Hartekamp zich dagelijks in voor ruim 1800 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een beperking.

Door: Witold Kepinski 

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer