Intergamma kiest Accenture gekozen als implementatiepartner
15-04-2013

Intergamma kiest Accenture gekozen als implementatiepartner


Intergamma heeft Accenture gekozen als implementatiepartner voor haar business transformatieprogramma. Het programma draagt bij aan een geïntegreerde cross channel operatie.

Volgens de overeenkomst zal Accenture Intergamma voor een periode van drie jaar helpen met de implementatie van het business transformatieprogramma. Onderdeel daarvan betreft het integraal aansturen van de samenwerking met alle betrokken partijen, ter versterking van het gehele waardeketenbeheer. Het programma omvat de overgang naar een geïntegreerde cross channel operatie tussen de verschillende kanalen - zoals online, mobiel en in de vestigingen - waarin de klant centraal staat. Daarbij wil Intergamma de regie over de waardeketen meer zelf gaan uitvoeren.

Het programma bestaat uit verschillende fases. De eerste fase betreft de overgang naar e-commerce. De volgende fase is de stap naar een cross channel operatie. In de laatste fase zal ook longtail retail een rol gaan spelen waarbij de bouwmarkt veel meer een inspiratieomgeving moet worden.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software