Redactie - 25 april 2013

Proact levert NetApp storage aan DTG

DTG, voorheen De Telefoongids en Gouden Gids, tekent een overeenkomst met Proact voor het leveren, implementeren en ondersteunen van een NetApp-gebaseerde storageomgeving. Hiermee zegt DTG yte beschikken over flexibiliteit voor groei van data en performance voor de komende vijf jaar.

Deze nieuwe oplossing komt tegemoet aan de wens van DTG om de bestaande dataopslagomgevingen te consolideren naar een platform. Een belangrijke succesfactor hierbij is de performance en beschikbaarheid van de nieuwe online applicaties op een solide platform.De totaaloplossing die Proact levert, bestaat uit een NetApp-omgeving voorzien van verschillende tiers, bestaande uit Fusion I/O, SSD, SAS en SATA.

“DTG maakte voorheen gebruik van diverse storageoplossingen, waaronder al een NetApp 3020/3050. De keuze voor NetApp is voor een belangrijk deel ingegeven door de goede ervaring met deze apparatuur in het verleden en de mogelijkheid om de beheerroutines voor onze core-applicaties een-op-een over te kunnen zetten”, zegt Rein Mönchgesang, DTG Project Manager Storage.

Lucas den Os (foto), Managing Director Proact Benelux: “DTG heeft een duidelijke visie over hoe de IT-omgeving van de organisatie de business moet ondersteunen in zijn transformatie naar een online marketingservicesbedrijf. De geboden oplossing biedt DTG uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en vooral de flexibiliteit waar de organisatie om vraagt. Proact levert de totaaloplossing inclusief services en 24x7 support van NetApp voor de hard- en software."

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!