Redactie - 28 mei 2013

All IT Rooms levert Provinciaal Distributie Center voor DELTA E & M

DELTA, de multi-utility company, produceert en levert energie, levert infra- en netwerkdiensten, afvalverwerking en digitale dienstverlening, zoals internet, (mobiele) telefonie en radio- en televisiesignalen.

De huishoudelijke eindafnemers bevinden zich hoofdzakelijk in thuisbasis Zeeland en nemen veelal meerdere producten en diensten af. Op de zakelijke markt is DELTA actief in binnen- en buitenland op het gebied van afvalverwerking/total waste management, de productie, handel en levering van energie en op het gebied van digitale dienstverlening.

Rittal
Begin 2013 heeft All IT Rooms een nieuw Provinciaal Distributie Center opgeleverd voor DELTA E & M afdeling Network Operations op het terrein van het hoofdkantoor in Middelburg. Het project bestond uit het herinrichten van een bestaande technische ruimte. DELTA E & M afdeling Network Operations heeft gekozen voor het RimatriX5 concept van Rittal met geïntegreerde koeling in de racks en het gebruik van vrije koeling. Door deze keuze wordt een energiebesparing gerealiseerd. Een ander belangrijk voordeel van de keuze voor RimatriX5 van Rittal is dat de technische ruimte eenvoudig uitgebreid kan worden zonder dat de dienstverlening van DELTA E & M afdeling Network Operations in gevaar komt. Modulaire bouw en uitbreiding biedt daarom een groot voordeel, aldus All IT Rooms.

Binnenkort start All IT Rooms met de uitbreiding van de co-locatie in Goes. De capaciteit van het de co-locatie wordt hier verdubbeld. Beide projecten zijn gerealiseerd om de uitbreiding van het dienstenpakket van DELTA te kunnen realiseren.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!