Redactie - 29 mei 2013

ACA en Inretail vernieuwen samenwerking


Brancheorganisatie Inretail en IT-specialist ACA hebben hun samenwerking nieuw leven ingeblazen door deze te verankeren in een collectieve overeenkomst. De hernieuwde samenwerking levert leden van Inretail speciaal voordeel op bij het gebruik van producten en diensten van ACA.

Met het aangaan van de overeenkomst onderstreept Inretail - voorheen CBW-MITEX - de voordelen die ondernemers met automatisering kunnen behalen. Dave Quadvlieg, commercieel manager bij Inretail: “Automatiseren is geen doel op zich, maar een hulpmiddel om beter te presteren. Zeker gezien de economische omstandigheden kan slimme automatisering de nodige besparingen en inzichten opleveren.”

Inretail wil haar leden daarom kunnen doorverwijzen naar automatiseringsoplossingen. Het feit dat enkele honderden fashion retail ondernemingen dagelijks gebruik maken van de software van ACA is dan ook een belangrijke reden geweest om samen te werken met deze partij. De automatiseringsoplossingen die ACA levert bieden daarnaasteen spectrum aan branchespecifieke functionaliteit en technologische oplossingen, alsook een uitgebreide ondersteuning.

Ledenvoordeel
Lidmaatschap van Inretail betekent voor ondernemers dat zij tegen speciale voorwaarden gebruik kunnen maken van het Winstore informatiesysteem van ACA. Zo maken leden het eerste jaar gratis gebruik van de online back-up dienstverlening van ACA. Daarnaast zijn ook de installatie van online back-up en functionaliteit voor de ondersteuning van EDI geheel gratis voor leden van Inretail. Bovendien profiteren zij van gratis trainingen.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!