Redactie - 30 mei 2013

CRH kiest voor EDI-adapters van SAP-partner Seeburger


CRH, speler op het gebied van bouwmaterialen, heeft gekozen voor de inzet van EDI-adapters van Seeburger, expert in B2B-integratie.

Met de inzet van EDI-adapters optimaliseert CRH haar gegevensuitwisseling met klanten. Doordat alle gegevens automatisch worden omgezet en doorgestuurd naar het type berichtenformat dat de klant gebruikt, bespaart CRH aanzienlijk op de kosten, zo beweren de twee partijen/ Handmatige facturatieprocessen worden teruggedrongen en fouten worden geëlimineerd. Bovendien worden gegevens eenvoudiger, sneller en efficiënter gedeeld.

Naast kostenbesparing is CRH door deze werkwijze in staat om de relatie met klanten en leveranciers te versterken. Zij worden voorzien in hun behoefte door een goed werkende gegevensuitwisseling die aansluit op elk type berichtenformat. Bovendien kan de status van elke order via een webportal worden gevolgd, hierdoor ontstaat meer inzicht en transparantie in het proces.

Ralf Decker, SAP Competence Center Manager bij CRH: “We hadden een zeer sterke basis nodig om SAP en de EDI-adapters te combineren en de gegevensuitwisseling tussen de organisatieniveaus automatisch te laten verlopen. Deze fundering moet bruikbaar zijn voor de gehele organisatie. Ook moet de oplossing schaalbaar zijn om toekomstige uitrol te vereenvoudigen. In de toekomst willen we de EDI-adapters van Seeburger ook voor andere berichttypes inzetten en zo de dienstverlening naar onze klanten en leveranciers verbeteren.”

Seeburger AG is een wereldwijde specialist in de integratie van zowel interne als externe bedrijfsprocessen. Seeburger Business Integration Suite biedt een centrale EDI/B2B/EAI hub voor alle integratietaken waaronder ook Managed File Transfer (MFT). Als SAP-partner biedt Seeburger ook turnkey softwareoplossingen aan om SAP-processen te optimaliseren.

Door: Witold Kepinski 

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!