Redactie - 05 juni 2013

PSV en AXIANS Eindhoven tekenen vijfjarige sponsorovereenkomst


PSV en AXIANS Eindhoven hebben een vijfjarige sponsorovereenkomst getekend. Het contract met AXIANS Eindhoven werd getekend in het Philips Stadion in bijzijn van Hans Mekking, Business Unit Manager van AXIANS en Peter Fossen, Manager Operations van PSV.

Vernieuwde ICT-omgeving AXIANS Eindhoven gaat de volledige ICT-omgeving van PSV vernieuwen en voor vijf jaar onderhouden. Met ingang van 1 juli worden alle servers en werkstations vernieuwd en voorzien van de nieuwste licenties. AXIANS Eindhoven draagt zorg voor alle nieuwe apparatuur die in een datacenter komt te staan. Roy Smits, Hoofd ICT bij PSV: “Doordat al onze servers en werkstations in een datacenter komen hebben we bij PSV niet meer de zorg over de hardware hier op locatie. Daarbij is de beschikbaarheid van de systemen hoger en kunnen de medewerkers van PSV op elk apparaat en vanaf elke locatie waar dan ook bij hun PSV-omgeving.”

“Als AXIANS Eindhoven zijn wij trots op de langdurige samenwerking met PSV. Door sponsoring kunnen wij onze naamsbekendheid verder vergroten in de regio Eindhoven”, aldus Hans Mekking (foto), Business Unit Manager van AXIANS Eindhoven.

Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!