Redactie - 24 juni 2013

De RVKO gunt ACES Direct de Europese aanbestedi?ng


De Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs (RVKO) heeft de Europese aanbesteding ten behoeve van de aanschaf van ICT hardware gegund aan IT-leverancier ACES Direct. De looptijd van het contract bedraagt twee jaar met een optionele verlenging van twee maal twee jaar.

ACES Direct heeft met succes ingeschreven op de Europese aanbesteding van de RVKO. De Europese aanbesteding bestond uit twee percelen. ACES Direct is hierbij als eerste in rangorde geëindigd op het perceel ‘levering van ICT hardware’. Als één van drie gegunden wordt ACES Direct medeverantwoordelijk voor de jaarlijkse vervanging van ongeveer 950 werkstations en 15 servers waarbij de RVKO ondersteund wordt met omliggende dienstverlening. De geschatte omvang van het perceel bedraagt €1.400.000,-.

“ACES Direct is zeer verheugd met de gunning voor ICT Diensten & Hardware door de RVKO. De RVKO is vanuit de missie gericht op goed, modern en persoonlijk betrokken onderwijs, waarbij innovatie voorop staat. Wij vervullen een adviserende rol rondom maatwerk IT-dienstverlening en hardware leveringen. Voor ACES Direct dé formule in een dynamische ICT markt.”, aldus Sven van Boxtel (foto), Commercieel Manager bij ACES Direct. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!