Redactie - 12 juli 2013

ICT Automatisering automatiseert bestelproces Zuivelhoeve


ICT Automatisering (ICT) helpt Zuivelhoeve, zuivelproducent uit het oosten van het land, met het optimaliseren van het bestelproces voor haar klanten, in dit geval de Zuivelhoeve franchisenemers. Het gaat hier om de bouw en implementatie van ICT’s communicatieportal (“Smartportal”). Hiermee wordt het voor de winkeliers van Zuivelhoeve mogelijk om digitaal bestellingen door te voeren.

ICT heeft als oplossing voor Zuivelhoeve de communicatieportal gekozen. Al bij meerdere grote en kleinere klanten is deze portal succesvol geïmplementeerd. Naast een gebruiksvriendelijke portal is het ook van ook belang dat er een juiste koppeling ontstaat naar het achterliggende ERP systeem. Praktisch betekent dit een verbetering op het gebied van efficiency voor de klanten ( minder tijd en ‘fouten’) en voor Zuivelhoeve een beter inzicht in bestelpatronen waardoor er een betere afstemming ontstaat tussen bestellingen, distributie, voorraad en productie.

Jan Verschueren (foto), Business Development Manager, ICT Automatisering: “We zijn blij met een klant als Zuivelhoeve, die duidelijke ambities en plannen heeft in een veranderende business-omgeving en waarbij de oplossingen van ICT uitstekend passen. Niet alleen op logistiek (de Bestelportal) maar ook op andere functionele gebieden zien wij Zuivelhoeve en ICT als uitstekende partners.“ 


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!