Redactie - 17 juli 2013

Interxion sluit nieuw contract af met UNITT


Het van oorsprong Nederlandse bedrijf INTERXION, kondigt aan dat het een nieuw contract heeft afgesloten met Unitt – een dochterbedrijf van het Belgische Combell Solutions.

UNITT, is leverancier van zakelijke cloud- en hostingdiensten en breidt haar connectiviteitsplatform uit in Interxion’s Cloud Hub op de Interxion datacenter campus in Amsterdam. De uitbreiding maakt onderdeel uit van de eerste fase in het uitbreidingsprogramma waarmee UNITT haar netwerkinfrastructuur voorbereidt op het komende decennium via Interxion’s Europese dekking van meer dan 34 datacenters in 11 landen.

Volgens de overeenkomst verzekert UNITT zich van een low latency en connectiviteit dat belangrijk is voor een optimale ‘user experience’ voor de online services die haar klanten bieden. Daarnaast kan UNITT gebruikmaken van de ‘Cloud Hubs’– waar bedrijven uit dezelfde sector als ‘communities’ samenkomen en directe onderlinge verbindingen kunnen opzetten.

Deze samenwerking zorgt er uiteindelijk voor dat de bedrijfskritische online applicaties niet alleen blijven draaien, maar ook de maximale performance hebben en de platformen dynamisch kunnen meegroeien met de behoefte van klanten, aldus INTERXION.

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!