Redactie - 22 juli 2013

ConQuaestor verwerkt facturen in de cloud met ReadSoft, Microsoft Dynamics AX en Azure


ConQuaestor heeft ReadSoft aangeschaft voor automatische factuurverwerking in de Cloud. ConQuaestor biedt organisaties in zowel de profit als de public sector oplossingen voor strategische, tactische en operationele vraagstukken op het gebied van finance en ICT. Per 1 juni 2013 is ConQuaestor toegetreden tot het wereldwijde netwerk van Grant Thornton International. De binnenkomende facturen worden nu automatisch verwerkt met de ReadSoft oplossing.

Microsoft Dynamics AX
Aanleiding voor de aanschaf van de ReadSoft software was de tijdrovende handmatige factuurverwerking. Conquaestor ging op zoek naar een oplossing die gemakkelijk te integreren moest zijn met het bestaande ERP systeem Microsoft Dynamics AX 2009. Facturen raakten zoek en het was onduidelijk bij wie de factuur op het bureau lag. Met de ReadSoft software worden de facturen nu gescand, geïnterpreteerd en geverifieerd in een gebruiksvriendelijke web interface en automatisch overgedragen aan Microsoft Dynamics AX.

De standaard ReadSoft Online oplossing en de communicatie hebben ervoor gezorgd dat ConQuaestor aan de slag kon met factuurscanning en -herkenning. Het was belangrijk voor ConQuaestor om een oplossing te kiezen met een gebruiksvriendelijke interface. De gebruiker moet het gevoel hebben in één enkel systeem te werken. Daarnaast was de schaalbaarheid van de ReadSoft oplossing een match met de behoefte van ConQuaestor. Het is niet te groot voor het MKB en kan meegroeien met de omvang van de organisatie. 

Windows Azure
De ReadSoft Cloud oplossing Online is gebouwd op Windows Azure en biedt een robuust Cloud gebaseerd platform voor het beheer van data-en documentverwerking. Microsoft Azure is een veilig en schaalbaar Cloudplatform met een reputatie voor betrouwbare architectuur. Hierdoor is het mogelijk om 7 dagen per week 24 uur per dag inloggen in ReadSoft Online, met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,5%, aldus Readsoft.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!