Redactie - 25 juli 2013

Hofa kiest voor Oculus Software van Pantheon Automatisering


Hofa, leverancier van bevestigingsmaterialen, heeft getekend voor een contract waarin gekozen is om Oculus Software van Pantheon Automatisering aan te schaffen en te implementeren. Hiermee is eveneens strategisch gekozen voor het IBM Power Systems (for IBM i), zo meldt Hans Siekerman, Commercieel Directeur, Pantheon Automatisering.

Hofa is in 1981 opgericht en houdt zich bezig met de levering van bevestigingsmaterialen, met als specialisatie schroeven. Dit doen zij op zowel nationaal als internationaal niveau. Opererend vanuit hun kantoor te Zoetermeer is het bedrijf al meer dan twintig jaar klant bij Pantheon Automatisering en staat het bekend om zijn persoonlijke aandacht, hoogwaardige kwaliteit, goede service, concurrerende prijzen, grote flexibiliteit en betrouwbaarheid. Maar Hofa groeit en vernieuwt en in 2014 gaat het bedrijf daarom verhuizen naar een nieuw pand met veel meer opslagcapaciteit, waarbij het belangrijk is dat het bedrijf voor de verhuizing operationeel is met Oculus ERP.

Naast de bekende processen - inkoop, voorraad, verkoop en boekhouding – verwacht Hofa verbeterpunten in de Verkoop met Offertes en CRM, maar ook in de integratie met documenten door middel van Oculus DMS. Tevens zal in het nieuwe magazijn Oculus MLS als basis dienen voor het optimaliseren van de magazijnprocessen.

Hofa heeft er voor gekozen om te gaan werken met Oculus Online, de cloudoplossing van Pantheon Automatisering. Het feit dat deze oplossing 100% web-based is, wat betekent dat er niet een aparte verbinding hoeft te worden gemaakt en er dus vanaf elke werkplek kan worden gewerkt, geeft Hofa maximale toegang. Zowel binnen als buiten de kantoormuren.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!