Redactie - 30 juli 2013

InnoBalance levert SAP Business One aan Kitchen on a Mission


Kitchen on a Mission kiest voor SAP Business One als bedrijfssoftware ter ondersteuning van de gehele bedrijfsvoering. Deze oplossing biedt functionaliteit voor het beheer van financiën, verkoop, klanten, voorraad en bedrijfsvoering. SAP partner InnoBalance implementeerde eerder dit jaar al de onderdelen voorraadbeheer en accounting. Vanaf begin 2014 gaat SAP Business One de aansturing van het productieproces verzorgen.

Zelfstandig MKB-bedrijf
Kitchen on a Mission ontwikkelt, produceert en levert hapjes en tapenade’s die bij vrijwel alle grote supermarktketens in binnen- en buitenland als eigen merk in de schappen liggen. In 2012 splitste Kitchen on a Mission zich af van de grote 20-jaar oude organisatie DupontCheeseNL en ging als zelfstandig MKB-bedrijf verder. Deze start-up vereiste een nieuw Enterprise Resource Planning (ERP)-systeem om de algehele bedrijfsvoering mee te organiseren. Belangrijk selectiecriterium daarbij was dat het platform vanuit een productieomgeving moest zijn opgebouwd.

SAP partner InnoBalance introduceerde SAP Business One bij de food-producent. “Bij nieuwe bedrijfssoftware wil je niet overstappen naar grote logge oplossingen met als gevolg dat je in langdurige implementatietrajecten terechtkomt”, zegt Jeffrey Baay, Commercieel Directeur bij InnoBalance. “SAP Business One is echter op maat gesneden voor het MKB. Het biedt de gebruiker overzicht en het is makkelijk modulair uit te breiden. Daarnaast is de oplossing snel te implementeren.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!