CloverTwo brengt beheer IT-infrastructuur onder bij Jitscale
06-08-2013

CloverTwo brengt beheer IT-infrastructuur onder bij Jitscale


CloverTwo, aanbieder van online informatiesystemen voor de horeca, heeft de ontwikkeling en het fulltime beheer van haar IT-infrastructuur ondergebracht bij Jitscale, een internationale outsourcingspartner voor bedrijfskritische IT-platformen. CloverTwo heeft Jitscale uitgekozen omdat het bedrijf op zoek was naar een toekomstbestendige infrastructuur, die de onvermijdelijke grote groei van gebruikers aankan.

Jitscale heeft een compleet nieuwe infrastructuur ontwikkeld voor het online horecamanagementplatform van CloverTwo. Het betreft een Linux-platform dat draait op een hybride infrastructuur; de cloud-componenten draaien bij Amazon. Het platform is uitgerust met een intelligente caching proxy laag en is gebaseerd op Apache- en Ruby-technologie. Het besturen en monitoren van de cloud-infrastructuur gebeurt vanuit de Jitscale Management Layer, een door Jitscale ontwikkelde infrastructuur-management tool.

CloverTwo introduceerde in mei van dit jaar een online iPad-afrekensysteem voor de horeca, genaamd GreenSpark. Deze cloud-gebaseerde kassa-applicatie biedt horecaondernemers via www.clovertwo.com toegang tot een interactief, online afreken- en managementplatform waar realtime managementinformatie, zoals omzetcijfers, aantal gasten, populaire producten, bestedingspatronen en trends, 24/7 inzichtelijk is. Op deze manier kan een horecaondernemer direct anticiperen op veranderingen en zijn omzet en rendement verhogen.

 

Terug naar nieuws overzicht