Redactie - 19 augustus 2013

Webwinkel MKBKantoor?artikelen.?nl is vernieuwd met CloudSuite


De vernieuwde webwinkel van MKBKantoorartikelen.nl is officieel gelanceerd. De webwinkel voor kantoorartikelen voor bedrijven is vooral technisch verbeterd. Voortaan draait de webshop op het e-commerce platform van CloudSuite, dat is gekoppeld met de systemen van de inkooporganisatie Quantore. 

Voor MKBKantoorartikelen waren er enkele redenen om met CloudSuite in zee te gaan. Allereerst wegens de zoekfunctie, die nu sterk verbeterd is. En voorts wegens de uitgebreide mogelijkheden die het CloudSuite e-commerce platform biedt, waardoor de gehele catalogus of delen daarvan eenvoudig in andere webshops ontsloten worden. MKBkantoorartikelen, dat is aangesloten bij het Centraal Inkoopbureau (CIB), heeft momenteel drie zulke webshops draaien waaronder ook zogenaamde doelgroepsites. Deze doelgroepsites bieden de mogelijkheid aan overkoepelende bedrijven of branche-organisaties om het aanbod af te stemmen op de aangesloten leden.

De vernieuwde webshop van MKBKantoorartikelen is nu ook beter gekoppeld met de e-commerce systemen van de inkooporganisatie Quantore. Hierdoor worden nagenoeg real-time prijs en beschikbaarheid van het aanbod aangepast. Het voordeel hiervan is, dat de klant zeker weet dat wat hij bestelt ook echt binnen 24 uur geleverd wordt. Door slimmere CloudSuite-techniek wordt nu ook de catalogus automatisch bijgewerkt via het Quantore e-commerce systeem. Uiteraard gebeurt dat met behoud van de flexibiliteit zodat MKBkantoorartikelen ook zelf omschrijvingen kan wijzigen, hetgeen nodig is om unieke content te presenteren voor andere webshops en doelgroepsites.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!