Redactie - 22 augustus 2013

Pantar Amsterdam kiest voor Hybride Managed Cloud Services van Proact


Pantar Amsterdam, specialist in het overnemen van bedrijfsprocessen met veel repetitief werk, kiest voor een beheerde datamanagementomgeving die volledig door Proact wordt beheerd. De oplossing bestaat uit Storage-as-a-Service op basis van replicatie van de data naar een extern secundair datacenter.

Binnen de volledig gemanagede en gemonitorde dienst wordt door Proact de verantwoordelijkheid genomen voor het behalen van een optimaal serviceniveau van de IT-infrastructuur op het vlak van beschikbaarheid en performance. Dagelijkse beheertaken worden uit handen genomen van de IT-afdeling van Pantar Amsterdam, zodat er focus kan worden behouden op innovatie en projecten die daadwerkelijk meerwaarde opleveren voor de bedrijfsvoering. Daarnaast zal de oplossing mee bewegen met de interne en externe veranderingen op zowel technisch als innovatief gebied. Tevens kan Pantar hierdoor transformeren van een min of meer onvoorspelbare CAPEX-gebaseerde investeringsstrategie naar een transparante en meer voorspelbare OPEX-exploitatiestrategie.

“De door ons gekozen oplossing van Proact sluit naadloos aan bij onze visie om te groeien naar een totale ICT-regieorganisatie”, meldt Martijn Boontje, ICT Manager Pantar Amsterdam. Zijn organisatie biedt werk aan 3.500 mensen uit Amsterdam en Diemen. Dit zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!