Redactie - 27 augustus 2013

Koning & Hartman voorziet gemeente Maassluis van communicatie-oplossing van Huawei


Dienstverlener Koning & Hartman heeft een opdracht ontvangen van Gemeente Maassluis voor de levering en installatie van een nieuw Unified Communications & Collaborations oplossing van Huawei. Deze opdracht werd ondertekend door Burgemeester Karssen.

Ruim 300 gebruikers werkzaam bij Gemeente Maassluis zullen naar verwachting in oktober de voordelen van dit nieuwe innovatieve communicatieplatform van Telecom gigant Huawei ervaren. Telecom dienstverlener Koning & Hartman is certified partner van Huawei en is verantwoordelijk voor de levering en implementatie van deze UC&C oplossing bij Gemeente Maassluis.

Unified Communications (UC) omvat nieuwe communicatiediensten op vaste toestellen, PC’s en smartphones, die sneller en efficiënter werken mogelijk maken. Collaboration is het naar wens adhoc één-op-één of multi-communicatie opzetten door middel van audio, video en data. Huawei staat wereldwijd bekend om haar enorme R&D afdeling en heeft het grootst aantal patenten op baanbrekende technologieën binnen de telecom markt.

De gemeente Maassluis is continu bezig met het verbeteren van haar dienstverlening. Door middel van dit moderne systeem kan de gemeente op een snelle en praktische manier naar haar klanten en binnen de eigen organisatie communiceren. De UC&C oplossing ondersteunt de wijze waarop moderne organisaties hun werkprocessen organiseren en locatie onafhankelijk samenwerken (het nieuwe werken) mogelijk maakt.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!