Redactie - 17 september 2013

NDIX sluit overeenkomst af met Interxion datacenters


Het van origine Nederlandse INTERXION, laat weten dat het een overeenkomst heeft afgesloten met NDIX – Nederlands-Duitse Internet Exchange.

NDIX, het Nederlands-Duitse internet knooppunt en een open en onafhankelijk breedbandplatform voor bedrijven en instellingen in alle sectoren breidt haar connectiviteits- en dienstenplatform uit in Interxion’s Connectivity Hub op de Interxion datacenter campus inAmsterdam/Schiphol-Rijk. Door de overeenkomst verzekert NDIX haar klanten van een low latency, connectiviteit en hoogwaardige voorzieningen om diensten aan te bieden en te gebruiken. Daarnaast kan NDIX gebruikmaken van de ‘Connectivity Hubs’ – waar bedrijven uit dezelfde sector als ‘communities’ samenkomen en directe onderlinge verbindingen kunnen opzetten.

Michel van den Assem (foto), Managing Director van Interxion Nederland: “Onze connectiviteit en ruime keuze aan Internet exchanges en ISP’s zijn belangrijke redenen geweest voor NDIX om te kiezen voor ons datacenter. Wij zijn trots dat NDIX ons als een partner beschouwt.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!