Redactie - 21 september 2013

NAVO kiest voor Polycom RealPresence Platform


Polycom, leverancier van Unified Communications & Collaboration (UC&C), levert zijn Polycom RealPresence Platform aan de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO). Deze alliantie van 28 landen in Europa en Noord-Amerika is gericht op defensie, beveiliging en crisismanagement. Het platform doet dienst als ruggengraat voor een veilige videosamenwerkingsomgeving voor de leden van de NAVO.

Dankzij een NAVO-contract dat gegund werd aan de Science Applications International Corporation (SAIC), viel de keuze voor een videosamenwerkingsplatform op Polycom. De medewerkers en afgevaardigden van de NAVO zien elkaar regelmatig face-to-face om in vertrouwen te onderhandelen over diplomatieke missies, humanitaire interventies te organiseren en NAVO Response Force-acties te plannen, overal waar NAVO-leden bedreigd worden. De NAVO stroomlijnt het ontwikkelen van beleid en de communicatie tussen heel diverse culturen. Door fysieke reizen te vervangen door videovergaderingen, bespaart de organisatie op kosten en op uren of zelfs dagen reistijd.

SAIC installeert Polycom RealPresence Platform-componenten op alle belangrijke NAVO-locaties in Europa en Noord-Amerika.

Door: Witold Kepinski

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!