Redactie - 25 september 2013

Detron levert vervang- en hersteltservice aan VvAA mobiel


VvAA, ledenorganisatie en diensverlener voor de gezondheidszorg, heeft ervoor gekozen Detron’s vervang- en herstelservice op te nemen in het speciaal voor en door VvAA ontwikkelde mobiele telefonie abonnement, VvAA mobiel.

De vervang- en herstelservice van Detron is 24/7 beschikbaar en voorziet de VvAA leden binnen 4 uur van een vervangend toestel. Detron en verzorgt deze dienstverlening in samenwerking met ProAssist.

VvAA mobiel combineert een mobiel telefonie abonnement met de grootste database voor (medische Apps en een platform voor kennisdeling van zorgprofessionals. Speciaal voor VvAA mobiel is de App ‘Arts en Apps’ ontwikkeld voor en door VvAA leden. Deze App verschaft medische professionals inzicht in het oerwoud van (medische) Apps.

Samen met VvAA zullen in de toekomst mogelijk nog andere (innovatieve) producten en vormen van dienstverlening worden ontwikkeld die de introductie en acceptatie van m-Health in het algemeen en VvAA-mobiel in het bijzonder ondersteunen.

Over VvAA
VvAA is de ledenorganisatie en diensverlener voor de gezondheidszorg. Een kleine en selecte groep VvAA leden, beter bekend als Mobile Doctors, zijn m-Health ambassadeurs. Deze voorlopers zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van VvAA mobiel en ‘Arts en Apps’. Zo ontwikkelt VvAA mobiel in samenwerking met hen en met de KNMG een reviewproces en wordt er onderzocht op welke wijze een keurmerk voor medische apps kan worden ontwikkeld. Ook denken zij mee over de wijze waarop gevoelige informatie op de mobiel volgens de bestaande richtlijnen het best kan worden beschermd.

Door: Witold Kepinski


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!