Redactie - 08 oktober 2013

IST Shareholder Services kiest vor Vasco MYDIGIPASS.COM


VASCO Data Security International, een software security bedrijf gespecialiseerd in authenticatieoplossingen, kondigt aan dat IST Shareholder Services, een full service agent voor aandeelhoudersregisters MYDIGIPASS.COM zal implementeren om de toegang tot zijn online applicatie te beveiligen.

IST biedt een breed scala aan diensten, waaronder account management van aandeelhouders, uitbetaling van dividenden, verkiezingen van bestuursraden, in- en aankoop van aandelen en dividend herinvesteringsplannen. Het bedrijf telt zowel openbare als particuliere bedrijven onder haar klanten, goed voor 80 000 accounts. Om de toegang tot deze accounts te beveiligen, besloot IST over te stappen van het gebruik van statische paswoorden naar sterke authenticatie via het MYDIGIPASS.COM platform.

MYDIGIPASS.COM is VASCO's authenticatie platform in de cloud. Het platform combineert high-level security met ultiem gebruikersgemak. IST is nu in staat om sterke authenticatie te integreren met behulp van eenmalige wachtwoorden om de toegang tot haar diensten en inhoud te beveiligen. Klanten van IST kunnen zich inschrijven op www.mydigipass.com en de gratis DIGIPASS for Mobile app downloaden . Met deze app scannen gebruikers een QR code om op een veilige manier in te loggen op de IST applicatie. Indien gebruikers geen gebruik maken van de QR optie, kunnen ze met deze app ook een dynamisch eenmalig wachtwoord genereren om veilig in te loggen op hun pc, tablet of ander toestel.





Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!