Gemeente Boxmeer implementeert SharePoint All-in-One van Split~Vision
08-11-2013
Deel dit artikel:

Gemeente Boxmeer implementeert SharePoint All-in-One van Split~Vision


Boxmeer is de eerste gemeente in Nederland die gebruik gaat maken van SharePoint All-in-One – een volledig integreerbare, gebruiksvriendelijke totaaloplossing van Split~Vision. De oplossing biedt functionaliteiten voor zaakgericht werken, projectmanagement, informatie- en documentenbeheer (DMS) gecombineerd met de SharePoint recordmanagement-applicatie (RMA), collaboration, Business Intelligence (BI) en meer.

De gemeente Boxmeer start in november met de eerste implementatiefase en gaat SharePoint All-in-One bij vijf verschillende afdelingen implementeren. De circa 250 zaak- en projecttypes van die afdelingen zullen eind februari 2014 operationeel zijn. Vanaf februari volgen de overige afdelingen.

SharePoint All-in-One is bedoeld om overheidsinstanties, zorg- en onderwijsinstellingen, maar ook zakelijke dienstverleners een betrouwbare en een snel in te voeren Microsoft-platform te bieden voor hun gehele digitale informatiehuishouding. Het product van Split~Vision, is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse en Belgische markt en werd in september 2013 geïntroduceerd. Alle mogelijkheden van SharePoint, CRM, projecten, workflow, Outlook zijn ‘out of the box’ in te zetten zonder duur en tijdrovend maatwerk.

SharePoint All-in-One sluit aan bij het bedrijfsvoeringmodel van de gemeente Boxmeer, die sinds een aantal jaren bezig is met een management ontwikkeltraject. In het kader hiervan beschikt de gemeente over Basebox, een speciaal bedrijfsvoerings-optimalisatie-model ontwikkeld door gemeentesecretaris Harry van de Loo. Basebox is gebaseerd op wetenschappelijke fundamenten van de speltheorie ‘hoe ga je met elkaar om’ en de systeemtheorie ‘hoe richt ik de organisatie daarop in’. SharePoint All-in-One werkt samen met Basebox waardoor de organisatie efficiënt en effectief kan worden bestuurd, aldus de Gemeente Boxmeer.

  

Terug naar nieuws overzicht