Redactie - 16 november 2013

Argeweb rust haar Virtuozzo VPS-en uit met Fusion-io opslag


Hostingprovider Argeweb rust haar Virtuozzo VPS-en uit met Fusion-io opslag. Argeweb heeft al ervaring opgedaan met Fusion-io voor haar shared hosting platform, waar alle databases van tienduizenden websites al enkele jaren op draaien.

“Deze snelheid kunnen we nu doorvoeren naar onze Virtuozzo VPS-en, die we als Multi-webhosting aanbieden. Data wordt snel gelezen en weggeschreven dankzij de Fusion-io technologie, wat zorgt voor razendsnelle VPS-en. Klanten betalen niets extra’s voor deze snelle opslag, zo kan iedereen van de snelheid genieten.”, aldus Tom van Leeuwen (foto), marketing manager van Argeweb. 

Marcel Griffioen, Country Manager van Fusion-io, is blij met de keuze van Argeweb. “Fusion ioMemory wordt al veel toegepast in zwaar belaste managed omgevingen, maar het op grote schaal toepassen voor VPS-en zien we nog weinig, Argeweb is hiermee in een select gezelschap van technology leaders”. De Fusion-io kaarten behalen enorm hoge doorvoersnelheden, honderdduizenden IOPS met een zeer lage latency en verslaan daarmee de traditionele opslagmogelijkheden met een groot prestatieverschil. Snelheid is en blijft een belangrijke factor voor een succesvolle website.

Multi-webhosting De VPS-en draaien op de virtualisatietechnologie van Parallels. “Het is goed te zien dat Argeweb de kwaliteit van onze producten combineert met andere innovatieve technologie om het beste eindresultaat te verkrijgen voor de gebruiker. De snelheid en schaalbaarheid van Parallels Virtuozzo komt zo optimaal tot zijn recht.”, aldus Bertil Brendeke, Territory Manager Benelux van Parallels. Bij Argeweb wordt Virtuozzo ingezet als Multi-webhosting pakketten waarmee klanten meerdere websites kunnen hosten, inclusief de gebruiksvriendelijke Plesk beheeromgeving. Multi-webhosting is af te nemen voor het actietarief van € 4,95 p/m. Naast Virtuozzo heeft Argeweb ook Hyper-V VPS-en waarbij OS-keuze mogelijk is.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!