Redactie - 25 november 2013

Klanten Easynet Managed Security Service kunnen een beroep doen zScaler Direct-to-Cloud Network (DCN)


Zscaler, leverancier van beveiligingscloudoplossingen, en Easynet Global Services, de leverancier van beheerde cloudinfrastructuur, kondigden een samenwerking aan.

Voortaan kunnen klanten van de Managed Security Service van Easynet ook een beroep doen op het Direct-to-Cloud Network (DCN) van Zscaler. Beide partners spelen op die manier in op de toenemende vraag naar beveiligde wereldwijde internettoegang en het versterken van het beveiligingsbeleid in EMEA.

Door deze samenwerking biedt Easynet zijn klanten voortaan een geïntegreerde dienst aan, die naast consultancy ook de implementatie van het beveiligingsbeleid van de onderneming en de continue ondersteuning omvat. Door over te stappen naar een cloudgebaseerde internetbeveiligingsdienst hoeft de klant niet langer de administratieve last en kosten te dragen van een traditioneel bedrijfsnetwerk en beveiligingsmodel. Dirk Peeters (foto), Managing Director Easynet NER en CTO: “IT-afdelingen krijgen met de nieuwe manier van zaken doen te maken met nieuwe en zorgwekkende beveiligingsuitdagingen. Door over te stappen van de traditionele beveiliging van een bedrijfsnetwerk naar een cloudmodel, profiteren ondernemingen van een grotere veiligheid, meer flexibiliteit en extra besparingen. Met Zscaler krijgen we er bovendien een partner bij met maar één doel: IT veiliger maken voor bedrijven."

Door: Witold Kepinski  
  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!