Redactie - 16 december 2013

IT-Workz wint aanbesteding Stichting Onderwijs Midden-Limburg (SOML)

 

Stichting Onderwijs Midden-Limburg (SOML) heeft de Europese aanbesteding ten behoeve van haar informatievoorziening gegund aan ICT-specialist voor het onderwijs, IT-Workz. De looptijd van het contract bedraagt 5 jaar. De outsourcing betreft ruim 9.000 werkplekken, waarbij SOML ondersteund wordt met omliggende dienstverlening.

Tot en met 2018 is IT-Workz verantwoordelijk voor het volledige werkplek- en netwerkbeheer, automatisering en hosting van alle bedrijfsapplicaties en educatieve applicaties. IT-Workz kan SOML daarmee vergaand ontzorgen, aldus algemeen directeur Jan Broeken (foto). " In de selectieprocedure is gebleken dat IT-Workz passende en toekomstgerichte dienstverlening levert op de gebieden innovatie, flexibiliteit, kwaliteitsborging en prijs/prestatieverhouding.” IT-Workz denkt het contract te hebben gewonnen op basis van de prijs-kwaliteitverhouding. Als onderwijsspecialist bieden wij een heel breed portfolio. Op die combinatie halen wij vaker gunningen binnen, meent Jan Broeken. Met onze oplossingen maken we het werk van onderwijsprofessionals makkelijker en effectiever, zonder de realiteit van de dagelijkse praktijk uit het oog te verliezen. Ik ben dan ook heel blij dat we 5 jaar voor en met SOML mogen werken."

Stichting Onderwijs Midden-Limburg (SOML) biedt met 1000 personeelsleden passend onderwijs aan ruim 8000 leerlingen op vier scholengemeenschappen voor het voorgezet onderwijs op elf locaties.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!