Centric levert Zeeuws Radiotherapeutisch Instituut Process2Cure oplossing
18-12-2013
Deel dit artikel:

Centric levert Zeeuws Radiotherapeutisch Instituut Process2Cure oplossing

Het Zeeuws Radiotherapeutisch Instituut geeft Centric opdracht voor de levering en implementatie van Process2Cure. Het contract werd ondertekend door Tanja Snijders - de Vos, directeur/bestuurder bij ZRTI, en Frank van Gemert, Chief Operations Officer bij Centric.

Process2Cure is een totaaloplossing voor het primaire proces in de radiotherapie, met een geïntegreerd Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). De oplossing biedt radiotherapiecentra de mogelijkheid hun zorgproces te optimaliseren met geautomatiseerde workflow, waardoor de wachttijd vermindert en de patiënt sneller geholpen wordt. De ondertekening door ZRTI geeft Centric vertrouwen in Process2Cure als best of breed oplossing voor het optimaliseren van het zorgproces van radiotherapie-instituten.

Process2Cure is een oplossing die de totale doorlooptijd van het radiotherapieproces verkort, waardoor patiënten eerder worden geholpen en artsen meer tijd hebben voor hun kerntaken. Het systeem ondersteunt elke stap in het radiotherapeutische zorgproces en zorgt voor de administratieve afhandeling. Daarin staan niet de gegevens van de patiënt centraal, maar het zorgproces dat de patiënt doorloopt. Door de patiënt centraal te stellen, wordt het proces dat de patiënt aflegt verkort. Process2Cure heeft een koppeling met het verificatie- en registratiesysteem ARIA en een open database, voor gemakkelijke in- en externe gegevensuitwisseling.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Zorg