Redactie - 23 december 2013

Zweedse winkelketen Rusta kiest retailoplossing van Centric en IFS

 

De Zweedse winkelketen Rusta kiest voor IFS Retail, een end-to-end retailoplossing ontworpen door Centric en IFS, een partner van Centric. Centric levert StoreWorld POS en StoreWorld Mobile Office en IFS is de leverancier van het geïntegreerde ERP-systeem IFS Applications.

Met een netwerk van 71 winkels en dagelijks meer dan 55.000 klanten wordt Rusta door velen gezien als de beste winkelketen in de branche wat betreft belangrijke benchmarks als groei, vergroting van het marktaandeel, rentabiliteit en klantenbinding. Het bedrijf telt meer dan 1.300 medewerkers en begint momenteel aan een nieuwe fase van het bedrijfsplan gericht op versnelde groei en internationale expansie. Hiervoor is een verbeterde systeemondersteuning nodig.

Ferry Kalfsvel, directeur van Centric Supply Chain Solutions: ”Het belangrijkste voordeel van de joint venture IFS Retail is dat bedrijven zich niet meer bezig hoeven te houden met de complexe taak om verschillende systemen te koppelen. De POS- en ERP-systemen sluiten naadloos op elkaar aan en de combinatie van de twee systemen leverde bij verschillende bedrijven positieve resultaten op.”

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!