Redactie - 24 december 2013

Ctac biedt Quadira Advanced-Forms voor Microsoft Dynamics NAV omgevingen

Ctac en Quadira zijn een samenwerking aangegaan, waarbij Ctac de Advanced-Forms oplossing van Quadira aan haar klanten gaat aanbieden.

Met Advanced-Forms kunnen de klanten van Ctac zelf de output uit Microsoft Dynamics NAV beheren. Advanced-Forms is de Output Management oplossing, voor de opmaak, verrijking, distributie en digitale archivering van documenten. Advanced-Forms sluit aan op zowel Dynamics NAV als op Dynamics AX. Integratie met SAP behoort bovendien ook tot de mogelijkheden. Dankzij Advanced-Forms in haar portfolio is

Ctac nu nog beter in staat om de toenemende klant-eisen op het gebied van digitalisering van de uitgaande documentenstroom in te vullen, aldus Hajo Kanters (foto), directeur van Quadira: “Advanced-Forms is de moderne output management oplossing die we hebben ontwikkeld op basis van een duidelijke behoefte bij klanten in diverse marktsegmenten, waaronder bij Dynamics NAV klanten. Vele van deze klanten zoeken namelijk een oplossing waarmee men zelf de uitgaande documenten kan opmaken, verrijken en vervolgens geautomatiseerd kan versturen. Vaak kan dit alleen gedaan worden door middel van maatwerk door specialisten van ERP partners.”

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!